mask

 

“Червоний” рівень епіднебезпеки передбачає ряд обмежень, які запроваджуються в регіоні. 

Забороняється проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів.

Обмеження не будуть діяти у тих випадках, якщо 100% співробітників (організаторів) та відвідувачів (учасників) вказаних закладів (заходів) будуть повністю імунізовані та матимуть зелений COVID-сертифікат, негативний результат ПЛР-тестування чи експрес-тестування на антиген (дійсний 72 години) або сертифікат про одужання. 

Ми не маємо права перевіряти та вимагати у Вас дані документи, але в Постанові №1236 Кабміну вказано що у кожного відвідувача або учасника має бути наявний один із вищевказаних документів. Входячи в приміщення МЦ "Квадрат" Ви автоматично підтверджуєте наявність необхідного документа і берете на себе відповідальність за його відсутність.


Площа МЦ "Квадрат" дозволяє безпечно розмістити в комплексі до 70 учасників та глядачів заходу. Просимо дотримуватись правил гігієни та безпечної дистанції, користуватись антисептиком при вході і виході із приміщення, а також перебувати в масці якщо Ви є глядачем або учасником який не готується до виступу. 

Зі сторони керівництва ФБЖУ зобов'язуємось докласти максимум зусиль для безпечного проведення змагання, дотримання встановллених норм і вимог.