Місце знаходження: Корольов Паб, вул. Проспект Миру 21 (р-н Богунія). Знаходиться в західній частині міста в напрямку м. Рівне при головній дорозі неподалік від зупинки "Панчішна фабрика" (в сторону міста).

паб

Залізнична розв'язка в Житомирі не найкраща, тому найпоширенішим видом міжміського сполучення є автомобільний транспорт, зокрема автобуси. Автовокзал знаходиться в протилежній частині міста, і для того щоб від нього дістатить до місця проведення необхідно буде скористатись міським транспортом. Зупинка міського транспорту знаходиться одразу біля автовокзалу при виході на головну дорогу. Вам підійдуть в напрямку Богунії наступні види: тролейбуси № 2Т, 3, 10 (вартість 6 грн, час поїздки приблизно 35 хв) та маршрутки 11, 26 (вартість проїзду 8 грн, час поїздки 20 хв). Зупинка на якій виходити - "Панчішна фабрика"

Біля місця проведення є декілька продуктових магазинів за необхідності (магазин Квартал у сусідній будівлі). Поблизу є місця для паркування автомобілів.

«Корольов Паб» - тематичний паб у м. Житомирі, який присвячений Сергію Павловичу Корольову. Складається з 3 поверхів.

На 1 поверсі знаходиться кав'ярня та туристична агенція (зокрема, в 9:00 на першому поверсі проходитиме зважування учасників). На 2 поверсі знаходиться паб, де у нас буде відбуватись частина дійства (акустичний концерт, нагородження, конференція), а також у випадку несприятливий погодніх умов все дійство буде перенесено саме на 2-ий поверх. В пабі можна не тільки випити каву та легкі алкогольні напої (попереджаємо: вживання великої кількості кофеїну та алкоголю перед змаганням може негативно вплинути на Ваше здоров'я), а й смачно поїсти. Тут представлена європейська кухня, улюблена страва Черепашок Нінзя, а також багато інших, які допоможуть Вам поповнити запаси енергії за адекватними цінами (перевірено на собі, адже, це улюблений заклад орг. ФБЖУ у Житомирській області Богдана Косянчука). 

паб2

На 3 поверсі, безпосередньо, відбуватиметься саме змагання, але за однієї умови - сприятливої погоди, адже, це відкрита вітрозахищена тераса на даху бідівлі, яка з двох сторін обнесена стінами, а по боках містить скляні перегородки, які відкривають цікавий огляд на прилеглий район та захищають від вітру. У зв'язку з епідемією задля безпеки всіх учасників ми вирішили проводити змагання на відкритому майданчику у, відносно, ще теплу пору року. Розминочна та роздягальня знаходяться на 3-му поверсі у критому приміщенні. Особисті речі тримайте при собі. Позитивні емоції та гарну картинку ми Вам гарантуємо.

паб3

Щодо особливих умов: в Україні діє адаптивний карантин, щоденно хворіють люди, тому ми ВСІ зобов'язані дотримуватись правил особистої гігієни та правил соціальної дистанції:

1. При наявності симпомів ГРВІ, грипу і т.д. утриматись від поїздки та участі.

2. Окрім виступаючих спортсменів всі повинні бути в масках. При відсутності її можна безкоштовно отримати у нас.

3. Користуйтесь антисептиками, їх буде достатньо розміщено по периметру проведення

4. Уникайте тісних контактів з людьми в громадському транспорті та безпосередньо на змаганні. Столики та стільці будуть розташовані на достатній відстані один від одного.

5. Лава та штанга на змагальному помості будуть оброблятись антисептиками після виступу кожного спортсмена. Вся нагороджувальна атрибутика буде продезінфікованою. Дезінфекція розминочного інвентарю покладається на відповідальність самих спортсменів.

 

Дозвілля: Житомир красиве та мальовниче місто яке має багато цікавих об'єктів. Якщо у Вас буде вільний час - обов'язково прогуляйтесь в центрі, пройдіть пішоходною вулицею, відвідайте музей Кольорова, сходіть у місцевий парк та до пішодного мосту. А ще, ми зібрали для Вас розширені рекомендації від різних джерел:

https://moemisto.ua/zt/blog/viznachni-pamyatki-zhitomira-256.html / Визначні пам'ятки Житомира

https://www.tripadvisor.ru/Attractions-g298050-Activities-Zhytomyr_Zhytomyr_Oblast.html / Достопримечательности в Житомире

https://ua.igotoworld.com/ua/article/506_turisticheskaya-ukraina-zhitomir.htm / Що подивитися в Житомирі: куди піти туристам та місцевим

 

При виникненні питань орієнтування на місцевості - звертайтесь до житомирянина Богдана Косянчука 0980019009. Бажаємо Вам гарної дороги та бути здоровими!