проєкт нормативів

 У 2020 році вперше в ФБЖУ на всеукраїнському рівні відбудеться змагання з багатоповторного жиму власної ваги. Ми підготували проєкт нормативів з власної ваги, і, чесно-кажучи, робота була не з легких, але прийнято рішення тісно зв'язати дані показники з нормативами фіксованої ваги аби проглядався логічний взаємозв'язок між дисциплінами.

В тестовому варіанті згідно вимог Спортивного комітету України змінено назви розрядів і звань, відтепер ми класифікуватимемо досягнення спортсменів за 4 рівнями. Додано новий рівень - еліта з багатоповторного жиму. Особливих вимог немає: всього лиш виконати норматив на змаганні міжнародного формату, щоправда, показники надто високі, тому володіти таким рівнем будуть, скоріше за все, лише одиниці, але воно того буде варте.

Безсумнівно, відразу після перших отриманих результатів ми переглянемо нормативи, а рухатимуться показники в сторону попиту. Переглянути нормативи Ви можете перейшовши за посиланням. Приймаємо Ваші думки та пропозиції щодо показників - для цього запрошуємо до нашого каналу у VIBER.