нр

 

Минулий рік, як і всі попередні, ФБЖУ провела в організації змагань: поширення багатоповторного жиму на нові області та робота над якістю проведення змагань. Також варто зазначити початкові спроби для налаштування співпраці з СКУ. 

В наступному році ми плануємо провести міжнародне змагання та змінюємо концепцію підходу до організації місцевих змагань, розділяючи їх на популяризаційні та професійні. Переходимо до інших класифікаційних норм які не суперечитимуть державній політиці в галузі спорту. Запроваджуємо співпрацю з антидопінговим агенством. Прагнемо налаштувати гарні взаємозв'язки з ФПУ. Повертаємось до обмеження по кількості відпочинків - іх тепер два. Вводимо нову дисципліну - власна вага, де спростмени змагатимуться  в межах вагових категорій зі штангою рівною власній вазі кратній 2.5 кг. І ще багато чого, але всі карти згодом ... 

Ми щиро вдячні що ви були з нами, підтримували нас і вірите в нас! Зичимо вам міцного здоров'я та натхнення до нових звершень. Нехай новий 2020 рік приноситть Вам тільки гарні новини та приємні несподіванки. Щиро ваш, колектив Федерації багатоповторного жиму України.