Вітаємо з Новим 2018 роком!

Традиційно, кожен з нас в новорічну ніч аналізує зроблене в поточному році та ставить цілі на наступний рік. В діяльності ФБЖУ абсолютно нового в даному році нічого такого не відбулось - стабільне проведення змагань за діючими правилами та нормативами. 

Але 2017 рік став надто продуктивним і базовим у розумінні подальшої діяльності та концепції Федерації. Всі ідеї та цілі, які в 2018 році ми відчуємо будуть напрацювання попередніх років.

Ми з Вами віддано йдемо до своєї головної мети, що у наступному році ми гарантовано наближемось дуже близько до бажаних результатів. 

Цілі та завдання на 2018 встановлено, і ми обов'язково поділимось ними з Вами уже в наступному році собаки. Рік пса для нас має великий символізм, адже ФБЖУ виповниться 5 років!

Федерація щиро вдячна всім регіональним представникам, волонтерам та активістам за свої внески в розвиток такого молодого виду спорту. Ваш головний внесок - час, є найважливішим для нас, адже це найдорожча одиниця виміру у світі, яку уже нізащо не повернути.

Велика дяка спортсменам, які постійно знаходять ресурси і час, щоб займатись та змагатись в улюбленому виді спорту. Ми робимо все це саме для Вас!

І не легка зараз економічна і політична ситуація в країні, але ми від щирого серця бажаємо кожній нашій сім'ї миру, благополуччя та неземного щастя! Ставте цілі та досягайте їх! Миру нашій неньці Україні!